اولین نشست درون بخشی در رابطه با مصرف نان کامل در مرکز بهداشت آباده
اولین نشست درون بخشی در رابطه با مصرف نان کامل در مرکز بهداشت آباده
با حضور رئیس و مسوولان واحد های مربوطه، اولین نشست تحکیم فرهنگ استفاده از نان کامل در مرکز بهداشت آباده برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان آباده، رئیس مرکز بهداشت آباده، نان را به عنوان قوت اصلی مردم ایران معرفی کرد و گفت: توجه ویژه در تولید این غذای اصلی، باعث پیشگیری از بسیاری بیماری های غیر واگیر از قبیل: انواع سرطان ها، کبد چرب، دیابت، فشار خون، مشکلات گوارشی و چاقی می شود که خوشبختانه در شهرستان آباده زیر ساخت های تولید این نان کامل، فراهم است و باید با تلاش و همکاری نهاد ها و دستگاه های مربوطه، فرهنگ استفاده از نان کامل را در شهرستان تحکیم کنیم.
«محسن کرم نژاد» آموزش در این زمینه برای اقشار مختلف جامعه ، بویژه دانش آموزان و مادران باردار را از اقدامات موثر این برنامه ذکر کرد و افزود: آموزش می تواند از طریق برگزاری کلاس ها، تهیه بروشورها و پمفلت های آموزشی و انتشار پوستر ها و مطالب در فضاهای مجازی باشد که سطح آگاهی عمومی تا حد امکان ارتقاء یابد.
«علی کریمی» مسوول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت آباده در این نشست، نان کامل را نانی معرفی کرد که، در فرایند آرد شدن همه اجزای دانه گندم حفظ شده باشد و سبوس آن بیش از 6 تا 7 درصد گرفته نشود که این نان سرشار از مواد مغذی مانند: روی، آهن، کروم، سلنیوم، اسید چرب ضروری، ویتامین های گروه ب، اسید آمینه و سایر ویتامین ها می باشد.
این کارشناس تغذیه تاکید کرد که در صورت مصرف نان سفید و مصرف نشدن نان کامل، ابتلا به بیماری های غیر واگیر مانند (مشکلات گوارشی، دیابت، چاقی و بیماری های قلبی و عروقی) و سوء تغذیه، افزایش پیدا می کند و سالانه مبلغ های بسیاری برای درمان این بیماری ها برای مبتلایان در بر خواهد داشت که در نتیجه باعث کاهش کیفیت زندگی افراد می شود.
در این نشست مسوولان واحد های بهداشت محیط ،آموزش و ارتقای سلامت و غذا و دارو نیز حضور داشتند.
نظر دهید