• 1398/12/05
  • - تعداد بازدید: 261
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

ستاد بحران شهرستان آباده با محوریت مقابله با بیماری کرونا تشکیل جلسه داد

با هدف آمادگی و مقابله با بیماری کرونا، ستاد بحران شهرستان آباده با حضور فرماندار، روسای ادارات و سازمانها، اعضای کارگروه سلامت و امنیت غذایی و تیم بهداشتی درمانی تشکیل جلسه داد.

 

با هدف آمادگی و مقابله با بیماری کرونا، ستاد بحران شهرستان آباده با حضور فرماندار، روسای ادارات و سازمانها، اعضای کارگروه سلامت و امنیت غذایی و تیم بهداشتی درمانی تشکیل جلسه داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان آباده «زهرا اعرابی» دبیر کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی شهرستان آباده از برگزاری جلسه ستاد بحران شهرستان خبر داد و گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا در کشورهای منطقه و مشاهده موارد ابتلا به این بیماری در سایر استانها و اهمیت موضوع و همچنین جلوگیری از شیوع بیماری کرونا، جلسه آموزشی، هماهنگی و اطلاع رسانی با حضور فرماندار، روسای ادارات و سازمانها، اعضای کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی و تیم بهداشتی درمانی تشکیل جلسه داد.

«دکتر کامران مهدوی» رئیس شبکه بهداشتی درمانی آموشی شهرستان آباده با بیان وضعیت فعلی آماده باش تیم بهداشت و درمان شهرستان و وضعیت مبتلایان به بیماری کرونا در کشور گفت: کلیه ادارات و سازمانها باید حداکثر توان خود در اطلاع رسانی و جلوگیری از ابتلای پرسنل و مراجعه کنندگان خود به این بیماری را به کار گیرند.

«دکتر مهدوی» همچنین در مورد این بیماری گفت: ابتلا به بیماری کرونا با رعایت اصول ساده بهداشت فردی قابل پیشگیری و کنترل است و مهمترین راهکارهای پیشگیری از ابتلا به این بیماری: دست ندادن، عدم روبوسی، حفظ فاصله حداقل یک متری با سایر افراد، حضور کمتر در اجتماعات انسانی، عدم استفاده از وسایل شخصی دیگران و شستشوی مرتب دستها با آب و صابون دانست و افزود: یکی از خصوصیات مهم ویروس کرونا ماندگاری آن روی سطوح تا بیش از حدود ده روز است که این مورد باعث می شود چنانچه سطحی خاصی مانند: صندلی، میز، لوازم شخصی و هر سطح قابل لمس عمومی توسط فرد مبتلا به این ویروس آلوده شده باشد، این ویروس به راحتی به سایر افراد ممکن است انتقال یابد.

او همچنین مهمترین محلهای ورود این ویروس به بدن انسان را مجاری موجود در صورت مانند دهان، بینی، چشم و گوش عنوان کرد و گفت: اگر عادت کنیم با دیگران دست ندهیم و به سر و صورت خود دست نزنیم و مدام دستها را شستشو دهیم امکان ابتلا به این ویروس به حداقل خواهد رسید.

رئیس شبکه بهداشت و درمان در پایان ساده ترین کار برای ضدعفونی کردن سطوح را استفاده از محلول دو درصد آب و وایتکس (محلول آب و وایتکس با نسبت حدود 100 سی سی آب و دو سی سی وایتکس) بیان کرد و گفت این محلول باید با دقت بر روی سطوحی که افراد متعدد با آن برخورد دارند اسپری گردد.

صندلی وسایل نقلیه عمومی، میز و پیشخوان بانکها و ادارات دولتی، مغازه ها و محلهای پر رفت و آمد ممکن است محل اجتماع این ویروس باشند که بایستی توسط مسئولین این اماکن به صورت مداوم ضدعفونی گردد و افراد جامعه نیز پس از حضور در این مکانها، نسبت به شستشوی دقیق دستان خود با آب و صابون اقدام نمایند.

 
 
 
 
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 20315
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید