آیین بزرگداشت روز جهانی غذا با حضور مسئولین و روسای ادارات و صنعت همراه با صرف وعده صبحانه سالم برگزار شد
به مناسبت روز جهانی غذا، مراسم بزرگداشت این روز با حضور مسئولین و روسای ادارات و صنعت همراه با صرف وعده صبحانه سالم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان آباده به مناسبت روز جهانی غذا، مراسم بزرگداشت این روز با حضور مسئولین و روسای ادارات و صنعت همراه با صرف وعده صبحانه سالم برگزار شد.
زهرا اعرابی کارشناس غذا و داروی شبکه بهداشت ضمن گرامیداشت روز جهانی غذا با اشاره با شعار امسال با عنوان " رفتار ما آینده ما را می سازد، رژیم غذایی سالم برای دنیای عاری از گرسنگی" گفت: رعایت نکات بهداشتی در تهیه و مصرف مواد غذایی نقش بسیار مهمی در سلامت فردی و اجتماعی و همچنین جلوگیری از بروز عوارض ناشی از مصرف غذاهای آماده و غیر بهداشتی خواهد داشت.
اعرابی در ادامه ضمن تشریح نشانگر رنگی تغذیه ای روی مواد غذایی که میزان چربی، قند و... را با رنگهای سبز، نارنجی و قرمز نشان میدهند گفت: انتخاب مواد غذایی براساس نشانگر رنگی تغذیه ای میتواند میزان مصرف نمک، چربی و مواد مضر را در افراد کاهش دهد.
در ادامه مشخصات هشت گانه نشانگر رنگی که مقدار انرژی، قند، نمک و اسید چرب ترانس هر محصول را مشخص میکنند توسط کارشناس غذا و دارو تشریح شد و انتخاب محصولات با مشخصات هشت گانه به رنگ سبز به عنوان سالم ترین محصولات برای مصرف پیشنهاد شد.
در پایان این جلسه شرکت کنندگان با وعده صبحانه سالم پذیرایی شدند.
نظر دهید