• 1400/10/01
  • - تعداد بازدید: 307
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان آباده

به همت شبکه بهداشت آباده انجام شد

جلسات آموزشی با موضوع بیماری پدیکلوزیس در شهرستان آباده برگزار شد

برگزاری جلسات آموزشی با موضوع بیماری پدیکلوزیس در شهرستان آباده

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان آباده، معاون بهداشت شبکه از برگزاری جلسات آموزشی به منظور کنترل و پیشگیری از بیماری پدیکلوزیس در سطح شهرستان خبر داد و گفت: پدیکلوزیس که یکی از شایع ترین آلودگی های انگلی در سراسر دنیاست و به جامعه و یا طبقه خاصی مربوط نبوده که حتی در اپیدمی ها می تواند اقشارمختلف جامعه را مبتلا سازد  که با ارتقاء سطح آگاهی جامعه و تشخیص به موقع، می توان با این بیماری مبارزه کرد.

دکتر«حمید کریمی» اضافه کرد: با توجه به اینکه شپش سر، در کودکان بسیار بیشتراز بالغین و در دختر بچه ها بیشتر گزارش شده است لذا با برگزاری جلسات متعددی با والدین دانش آموزان دختر در مقطع ابتدایی، کارشناسان واحد مبارزه با بیماری ها و بهداشت محیط، موارد پیشگیری، مراقبت و درمان در رابطه با این عفونت انگلی را آموزش دادند.

«صفی خانی» کارشناس واحد مبارزه با بیماری های واگیر دار ، از برگزاری جلسه آموزشی در شهر ایزد خواست خبر داد و گفت: در این جلسه که مادران حضور داشتند، ضمن معرفی این بیماری، اصول صحیح رعایت بهداشت فردی و محیط،  عنوان شد.

 

شپش سر که با نام علمی پدیکلوزیس، حشره ریز قهوه ای یا خاکستری رنگ است که از خون پوست سر انسان تغذیه می کند وبا تولید ماده ای چسبناک،  تخم شپش محکم به ساقه مو متصل می شود وازطرفی  خونخواری حشره باعث خارش و سوزش درسر افراد می گردد.

 

  آلودگی به انگل فقط از انسان به انسان ممکن است و هیچ موجود دیگری نمی تواند به عنوان مخزن عمل کند.  انتقال آن عمدتا در اثر تماس با اشیاء آلوده نظیر حوله، شانه، کلاه، روسری و یا در سالن های اجتماعات، کلاس ها، وسایل نقلیه عمومی، کمد های لباس، حمام های عمومی و رختکن استخر ها انجام می گیرد که با رعایت بهداشت فردی می توان از ابتلا به آن پیشگیری کرد.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 52529
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید