راهکارهای کنترل و پیشگری از شیوع بیماری آنفولانزا محور جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان آباده
با شیوع بیماری آنفولانزا در کشور، راهکارهای کنترل و پیشگری از شیوع این بیماری در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان با حضور فرماندار و روسای ادارات بررسی گردید.
با شیوع بیماری آنفولانزا در کشور، راهکارهای کنترل و پیشگری از شیوع این بیماری در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان با حضور فرماندار و روسای ادارات بررسی گردید.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان آباده، همزمان با اعلام شیوع بیماری آنفولانزای فصلی و انواع دیگر از این بیماری، کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان با حضور زین العابدین نیک مرام فرماندار شهرستان، روسای ادارت و تیم بهداشتی و درمانی شبکه بهداشت و درمان تشکیل جلسه داد.
نبی الله طاهری کارشناس مبارزه با بیماریهای واگیر در این جلسه با توضیح بیماری آنفولانزا و خطرات احتمالی حاصل از ابتلا به این بیماری گفت: آنفولانزا یک بیماری حاد تنفسی ویروسی است و در هر سنی می تواند افراد را مبتلا سازد و در فصول سرد سال و محلهای جغرافیایی با دمای هوای پایینتر شایع تر می باشد.
طاهری تب بیش از 38 درجه، گلودرد، سرفه، بی اشتهایی ،تهوع،استفراغ،اسهال، احساس کوفتگی، دردهای استخوانی عضلانی، لرز، احساس ضعف و خستگی، سردرد، آبریزش بینی، احساس گرفتگی بینی و عطسه را از مهمترین علایم بالینی این بیماری برشمرد و گفت: جهت پیشگیری از ابتلاء به این بیماری می بایست شستشوی مکرر دستها با آب و صابون به خصوص بعد از سرفه و عطسه، پرهیز از تماس نزدیک (کمتر از یک متر) با افراد بیمار و کلیه رفتارهایی که باعث تماس نزدیک می شوند شامل در آغوش گرفتن، روبوسی و دست دادن، عدم استفاده از وسایل و لوازم التحریر شخصی به ویژه در دانش آموزان را رعایت فرمایند.
کارشناس مبارزه با بیماریهای واگیر در پایان از مسئولین ادارات به ویژه آموزش و پرورش خواست اطلاع رسانی و آموزشهای لازم جهت پیشگیری از شیوع این بیماری در سطح جامعه به پرسنل و دانش آموزان داده شود.
نظر دهید