گرامیداشت روز جهانی غذا در شهرستان آباده
گرامیداشت روز جهانی غذا در شهرستان آباده
مسوول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت آباده، گزارشی از فعالیت های واحد مربوطه خود به منظور گرامیداشت روز جهانی غذا را ارائه کرد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان آباده، «محسن کرم نژاد» رئیس مرکز بهداشت آباده، ضمن گرامیداشت شانزدهم اکتبر مصادف با بیست و پنجم مهر ماه روز جهانی غذا، گفت: بعد از آب و هوا، غذا سومین نیاز مهم بشر برای حیات بوده که به همین منظور از سوی سازمان ملل، هر سال روزی به نام روز جهانی غذا با انتخاب یک شعار مناسب، نامگذاری می شود که به این منظور، تلاشگران این عرصه باید غذای سالم را به عموم جامعه معرفی کرده تا با انتخاب یک برنامه غذایی مناسب، از سوء تغذیه و ابتلا به انواع بیماری ها پیشگیری شود، زیرا برنامه غذایی ناسالم عامل اصلی همه اشکال سوء تغذیه می باشد و می تواند زندگی روز مره انسان ها را با مشکلاتی روبه رو کرده و در آینده دچار بسیاری از بیماری ها شوند که به همین علت امسال روز جهانی غذا با شعار " حق داشتن غذا، برای زندگی بهتر و آینده ای بهتر " گرامی داشته شده است.
کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت آباده، ضمن تبریک روز جهانی غذا به تمامی فعالان این عرصه، افزود: غذای سالم حاوی مواد مغذی ضروری، ویتامین و املاح است که سلامت کلی فرد را تامین می کند و موادی که زمینه آسیب به بدن دارند مانند (شکر، سدیم، چربی های اشباع) را به حداقل برساند.
«علی کریمی» گزارشی از فعالیت های متعدد واحد مربوطه، به مناسبت گرامیداشت روز جهانی غذا ارائه کرد و افزود: باهمکاری اداره آموزش و پرورش شهرستان در بسیاری از مدارس ابتدایی از قبیل( دبستان 22 بهمن دوره اول، دوم و سوم، دبستان های دهخدا، امام رضا(ع) و باقرالعلوم(ع)) جشنواره غذای سالم برگزار و با آموزش دانش آموزان و اولیاء و مربیان آنها، غذای سالم و نان کامل به این گروه های هدف معرفی شد.
این کارشناس تغذیه نیز از ارائه آموزش های مختلف، با حضور مادران باردار، بیماران دیابتی، سالمندان و کارکنان ادارات نیز خبر داد و بیان کرد: به همت کارشناسان تغذیه تلاش شد تا در زمینه غذای سالم و استفاده از مواد غذایی مناسب برای انواع بیماران و همچنین معرفی نان کامل، سطح آگاهی افراد را ارتقاء دهیم.
نظر دهید